Albatros CNF45A+ – combina frigorifica cu sistem NoFrost la pret bun

Albatros CNF45A+ e o combina frigorifica recomandata celor ce dispun de un buget redus si doresc un aparat incapator, economic si usor de amplasat datorita inaltimii de 186 cm. E adevarat ca de multe ori platim doar pentru brand, iar daca e sa ne gandim majoritatea electrocasnicelor din aceasta categorie fac acelasi lucru. Consumul energetic e unul scazut datorita incadrarii in clasa A+. Clasa de consum e trecuta la majoritatea aparatelor de racire in titlul acestora si puteti sa va orientati rapid privind acest aspect. Detalii despre consumul estimat puteti gasi la sfarsitul acestui review.

Pret Albatros CNF45A+

E disponibila la un pret bun, iar in acest buget gasesti putine astfel de aparate. Si perioada de garantie e destul de buna 36 luni. Cele doua compartimente beneficiaza de sisteme separate de racire de tipul NoFrost, iar frigiderul beneficiaza si de dezghetare automata. Avand in vedere acest aspect se poate afirma ca dispune de un bun raport dotari/pret – vezi info suplimentare.

Review Albatros CNF45A+

Asa cum am afirmat si mai sus, e vorba de un aparat simplu, dar care este foarte bine compartimentat. Observati si din poza atasata ca e destul spatiu pentru a-l umple cu alimente ce necesita pastrarea la rece. Zona frigiderului pune la dispozitie un volum de 222 litri. Aici gasim patru rafturi din sticla securizata ce sustin pana la 20 kg, 3 suporturi pe usa pentru a raci sticle sau diferite recipiente si compartimentul pentru fructe si legume. Aici sunt asigurate conditii optime in ceea ce priveste umiditatea si o temperatura in jurul valorii de 0 grade pentru a oferi o perioada cat mai indelungata de pastrare in conditii excelente.Albatros-CNF45A-300x300

Sistemul de racire este unul dintre cele mai avansate: NoFrost. Nu se mai merita in ziua de azi sa luati o combina frigorifica ce raceste cu gheata. Albatros CNF45A+ foloseste circulatia curentilor de aer rece pentru a asigura temperatura optima in cele doua zone. In acest fel nu se acumuleaza gheata, nu e nevoie sa il dezghetam la anumite intervale de timp, iar consumul energetic este unul scazut. Racitorul si compresorul lucreaza impreuna pentru a elimina caldura din cele doua zone. In urma acestui proces rezulta condens ce este condus catre  exteriorul aparatului prin conducte speciale. In acest fel umiditatea nu ramane pe alimente, nu se instaleaza pe partile interioare  ale aparatului asigurand o protectie in timp. Apa rezultata in urma condensului ajunge pe o tavita amplasata deasupra compresorului si se va evapora intr-un interval scurt de timp datorita caldurii degajate in zona respectiva. In acest fel se realizeaza dezghetarea automata si nu mai e nevoie de interventia utilizatorului in acest proces.
Congelatorul are 3 compartimente transparente si detasabile, iar volumul disponibil din aceasta zona are valoarea de 95 litri. Iluminarea interioara este asigurata de un sistem pe baza de leduri ce ofera o vizibilitate buna si asigura un consum energetic scazut. un aparat premium poate fi considerat si acest Bosch.

Combina frigorifica Albatros CNF45A+ se prezinta bine si din punct de vedere estetic. Este un aparat finisat complet pe alb ce este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: inaltime 186 cm, adancime 60 cm, latime 68 cm. E usor de amplasat in orice tip de bucatarie, iar piciorusele reglabile permit amplasarea pe o suprafata perfect plana pentru o functionare corespunzatoare. Nivelul de zgomot are o valoare de circa 45 db si nu ii va deranja pe cei din jur. Consumul energetic este de circa 306 kwh/an, fiind unul dintre cele mai economic aparate din aceasta clasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *