Masina de spalat rufe Albatros AWM1061A+ – model ieftin si usor de folosit

Albatros AWM1061A+ este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala care beneficiaza de un pret acceptabil. E un dispozitiv recomandat celor ce cauta un aparat simplu de utilizat si fara prea multe tehnologii pe plan de spalare. Poate fi o solutie buna pentru a inlocui vechiul model al parintilor sau bunicilor: nu consuma multa energie electrica, e simplu de utilizat si are un nivel de zgomot redus.

Capacitatea de incarcare este de doar 6 kg, desi m-as fi asteptat mai mult la acest capitol. Viteza de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm, asadar avem un aparat util pentru o casa de vacanta sau pentru familiile nu prea numeroase.

Masina-de-spalat-rufe-Albatros-AWM1061A-300x300

Grila de programe e una nu prea numeroasa, dar pune accent pe principalele tipuri de tesaturi dintr-o casa: bumbac, lana, sintetice, haine sport. Panoul de comanda are in compozitie consola pentru selectia programelor si butoane pentru a alege temperatura si viteza de centrifugare.

Albatros AWM1061A+ are dimensiunile de 85 x 60 x 47 cm, cuva alcatuita din poliplex, tambur din inox si deschidere hublou la 180 grade pentru un acces usor la interior. Nivelul de zgomot la spalare ajunge pana la 66 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *