Akai LT-1910 – televizor la pret bun cu imagine HD

Televizoarele fara functii smart se mai produc inca si in acest an si putem gasi unele modele care ofera chiar si imagini in format full hd. Diagonala la aceste modele este redusa, foarte rar am vazut unele modele ce ajung pana la 80 cm la aceasta caracteristica. Akai LT-1910 se remarca prin designul placut si consumul redus de energie. Are un ecran de tip LED ce ofera imagini in format HD si are o diagonala de 47 cm. Este una buna pentru o camera mai mica si isi gaseste bine locul acolo unde nu avem nevoie de functii smart.
Pretul este unul bun, sub 570 lei (vezi pret exact) si il poti lua si in rate incepand cu 20 lei pe luna. Garantia este de 24 luni, dar se poate extinde daca doresti acest lucru. Eu l-am cumparat online de la Emag pentru ca am gasit aceasta oferta si am beneficiat si de transport gratuit. produsul a fost in stoc, am beneficiat de transport rapid si am putut deschide coletul la primire.

La exterior avem un aparat de culoare neagra cu dimensiunile de 502 x 345 x 96 mm. Are o greutate de 3 kg si se amplaseaza repede pe o masa sau pe un perete cu ajutorul unui suport tv special. Piciorul de sustinere este unul mediu, ii ofera stabilitate, dar eu va recomand sa il montati suspendat pe un perete pentru economie de spatiu. Constructia este una atenta, marginile sunt subtiri si bine finisate la colturi. Tehgnologia tip LED folosita aici ne ofera un design slim si un consum redus de energie fata de modelele vechi de pana acum.

LED-AKAI-LT-1910-AD-300x300  Partea de sunet ne pune la dispozitie un sistem stereo, fiecare boxa debitand 3 w. Nu ofera asa de mult volum, dar va fi necesar pentru camera. Sunetele se aud clar, nu se altereaza atunci cand alegem volumul maxim. Singurul minus aici ar fi ca nu putem conecta un sistem exterior de putere mai mare atunci cand urmarim meciuri de fotbal sau jucam ceva jocuri.

Partea video ne ofera imagini la rezolutia maxima de 1366 x 768 px, adica hd. poti urmari filme sau programe favorite la o calitate superioara fata de pana acum. Contrastul si luminozitatea sunt reglate pentru un rezultat bun, iar timpul de raspuns de 6,5 ms ne va feri de lag in timpul schimbarii programelor. Pentru receptie avem un tuner digital integrat, dar si un player multimedia pentru redarea fisierelor de acest tip. CAm asta ne intereseaza aici si pot spune ca aceste doua dotari sunt punctul forte pentru Ledul Akai LT-1910. In spatele televizorului gasim cateva mufe de conectare: Scart, HDMI, intrare PC, usb si o intrare scart. Are si un slot pentru CI+, asa ca putem scapa de vechea unitate de receptie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *