Aparat de aer conditionat Electrolux EPI18LEIW

Vara se apropie cu pasi repezi si tot mai multi dintre noi suntem in cautarea unui aparat de aer conditionat bun, economic si care sa ofere o capacitate de racire mare. Filtrele active ocupa si ele un loc important in caracteristicile unui aparat de racire si din aceasta categorie a dotarilor va recomand Electrolux EPI18LEIW, model ce are in componenta un filtru cu carbune activ si unul modern de tip BIO-HEPA.

Aparat-de-aer-conditionat-Electrolux-EPI18LEIW

Aparat de aer conditionat Electrolux EPI18LEIW

Capacitatea de racire este una demna de luat in seama si anume 18.000 (BTU), iar existenta invertorului si sistemului economic incadreaza acest model in clasa de eficienta energetica A++. Viteza de racire debitata de ventilator se poate regla in patru trepte, iar temperatura setata si cea a mediului ambient este afisata in cadrul unui afisaj tip LCD. Modelul apartinand celor de la Electrolux are in componenta functii moderne si economice cum ar fi ventilarea, incalzirea, auto restartare sau dezumidificarea, programe ce pot fi puse in functiune prin intermediul telecomnezii existente in pachet.

Alte aspecte cum ar fi greutatea unitatii exterioare sau interioare nu ne intereseaza in momentul de fata si trebuie sa acordam atentie filtrelor atunci cand cumparam un aparat de aer conditionat ieftin. Zgomotul produs de unitatea interioara variaza in jurul valorii de 56 db. Capacitatea de incalzire este egala cu cea de racire si poate fi pusa in functiune in anotimpurile mai friguroase si mai ales atunci cand nu exista presiune suficienta pe reteaua de gaze naturale (asta in cazul in care ai montata o centrala).

One thought on “Aparat de aer conditionat Electrolux EPI18LEIW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *