Aparat de aer conditionat Chigo CS-32V3A-1C169AY4A

Nu am mai prezentat pana acum aparate de la acest brand, dar am ales Chigo CS-32V3A-1C169AY4A spre review pentru ca are unele caracteristici destul de bune pe plan de racire sau incalzire. In primul rand avantajul este asigurat de compresorul cu viteza de rotatie variabila pentru a optimiza consumul de energie electrica.

Aparatul de aer conditionat Chigo are o putere de racire de 12.000 btu, inverter economic, trei trepte pentru ventilator si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Atunci cand alegem un aparat de aer conditioant trebuie sa avem in vedere si filtrarea impotriva bacteriilor si mirosurilor neplacute. Modelul Chigo CS-32V3A-1C169AY4A are in componenta tehnologia de filtrare antibacteriana Cold Catalyst asigurand un aer curat si usor de respirat de fiecare data. Vortex VAI-A12FA are o putere asemanatoare de racire.

Aparat-de-aer-conditionat-Chigo-CS-32V3A-1C169AY4A-300x300

Chigo CS-32V3A-1C169AY4A poate functiona in regim de ventilare, incalzire, are functie de auto-restart, dezumidificare, functie pentru functionarea pe timp de noapte, mod automat. Fluxul de aer se poate regla atat in plan orizontal cat si in plan vertical cu ajutorul telecomenzii din dotare. Aceasta are o tasta care ii asigura blocarea accesului utila atunci cand avem copii prin preajma. Pentru o functionare indelungata si in parametrii a fost integrat cu vaporizator cu protectie anticoroziva si o functie de autodiagnoza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *