LG E12EM – ac inverter cu filtru antimucegai

Cu o capacitate de racire de 12000 btu si 4 trepte pentru ventilator, LG E12EM poate fi considerat un aer conditionat eficace in zilele toride de vara. Daca doresti un dispozitiv cu putere mai mare de racire iti recomand modelul E18EM de la acelasi brand. Zilele calduroase isi intra usor-usor in drepturi si consider ca aceasta perioada este optima pentru o astfel de achizitie: preturile nu sunt asa ridicate pentru aceste dispozitive si instalarea se face in termen de 1-2 zile nemaifiind nevoie sa astepti o perioada mai indelungata pe timp de vara.

Aerul conditionat LG este dotat cu inverter, filtru praf, filtru mucegai si consuma de la retea 1100 w pe partea de racire. Am ramas surprins de multitudinea functiilor de care dispune si anume: ventilatie pe patru trepte, incalzire, auto restart, timer, program de noapte, functie jet, dezumidificare, functie turbo si dezghetare automata. Dispozitivele interne ii permit o curatare proprie la intervalul stabilit, iar functia de autodiagnositcare permite aflarea defectului in cel mai scurt timp.

Aparat-de-aer-conditionat-LG-E12EM-300x300

Unitatea interioara este cea care ne intereseaza in primul rand. Se remarca prin dimensiuni de 799x292x214, finisaj placut pe alb, zgomot in intervalul 21-39 db (depinde de functia de ventilatie selectata) si un mini display lcd pentru a afisa cateva informatii.

Unitatea exteriora din cadrul aparatului de aer conditionat LG E12EM dispune de dimensiuni de 717x483x230 cm si o greutate de 28 kg. Are acelasi finisaj amintit mai sus si poate functiona la o temperatura minima de -10 grade celsius. Nivelul de zgomot in acest caz este ceva mai ridicat si ajunge pana la 49 db.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *