Masina de spalat rufe cu motor Inverter AEG L76475FL

Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe ce are in dotare un motor economic cu inverter iti recomand sa te indrepti catre AEG L76475FL. Nu doar acest motor este ceea ce ne intereseaza, ci si faptul ca este economica gratie clasei de eficineta energetica A+++, capacitatea buna de incarcare de 7 kg si cele 1400 rotatii pe minut din timpul stoarcerii. La exterior avem un design obisnuit, fara prea mari linii speciale si un aparat cu dimensiunile de 85 x 60 x 52.2 cm. Se mai remarca buna asezare a butoanelor din cadrul panoului de control, selectorul rotund petnru selectia programelor si insertia de metal din jurul displayului LCD. Acesta afiseaza timpul ramas de spalare, programul ales, precum si celelalte setari stabilite de utilizator. Avem un fundal negru pe care sunt afisate informatii cu culoarea rosie.

Referitor la numarul de programe, AEG  ofera cam tot ce e nevoie pentru majoritatea tipurilor de tesaturi. Astfel, alaturi de programul scurt de 20 minute, intalnim programele: lana, perdele, bumbac, jeans, sintetice sau cel pentru rufe delicate. Functiile speciale si cele de siguranta reprezinta punctele tari ale masinilor de spalat apartinand acestui brand. Pe langa faptul ca se garanteaza o utilizare fara probleme timp indelungat, intalnim si anumite functii integrate cu rol in : echilibrarea incarcaturii, avertizarea in cazul existentei scurgerilor de apa, siguranta impotriva copiilor, sistem de clatire fara spuma. Motorul este unul modern, functioneaza fara perii si din acest motiv va fi unul economic si cu un nivel scazut de zgomot. De aceea avem un nivel de 49 db in timpul spalarii si pana la maxim 75 db in timpul centrifugarii. La acest nivel de zgomot redus participa si straturile izolatoare din peretii acestui electrocasnic.

Masina-de-spalat-rufe-cu-motor-Inverter-AEG-L76475FL-300x300

Chiar daca are un pret cam ridicat, investitia pentru AEG L76475FL merita si datorita existentei reducerii din aceasta perioada. Perioada de garantie oferita este de 24 luni si se poate extinde optional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *