Actuell T2200BF – banda de alergat cu inclinare si sistem de pliere

Daca timpul nu ne permite un program complet pentru sala ne putem indrepta catre benzile de alergat de tip fitness – aparate moderne ce permit executarea diverselor tipuri de exercitii in largul casei. Actuell T2200BF este echipata cu un motor de 2cp ce ii asigura o viteza maxima de 16 km/ora. Inclinarea este de tip automatic si se poate realiza atat in cadrul programelor presetate, dar si cu ajutorul butoanelor din manere. Inclinarea maxima ajunge pana la 15% si in acest mod banda respectiva poate fi folosita atat de incepatori, dar si de catre sportivii de performanta.

O banda de alergat buna trebuie sa fie usor de transportat si sa nu ocupe mult spatiu in stare pliata. Actuell T2200BF dispune de depliere automata – functie ce se face cu ajutorul sistemului hidraulic cu cilindru. Rotile pentru transport sunt alcatuite din material moale si nu zgaraie suprafata in timpul lucrului.

Panoul de comanda este amplasat central si este alcatuit din calculatorul cu display LCD si butoanele pentru selectia programelor presetate sau pentru alegerea optiunilor personalizare. Actuell T2200BF poate fi folosita fara griji si la ore mai tarzii pentru ca dispune de o functionare silentioasa gratie sistemului pentru amortizarea socurilor la alergare. Suprafata de alergare este una destul de buna: 122 x 43 cm. Pe planul sigurantei utilizatorului intalnim cheia de urgenta – dispozitiv ce opreste automat motorul electric in cazul unei dezechilibrari.

Actuell-T2200BF-300x300

One thought on “Actuell T2200BF – banda de alergat cu inclinare si sistem de pliere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *