Banda alergare electrica Actuell T08E

Actuell T08E are un design ceva mai simplu comparativ cu alte modele, dar si un finisaj ce iese mai bine in evidenta datorita combinatiilor de alb si rosu. Manerele de sustinere sunt unele asemanatoare cu cele de pe biciclete, iar displayul LCD este montat in centru pentru o vizibilitate buna asupra vitezei de deplasare, pulsului, distantei parcurse, etc.

Functia de alergare cu viteze de pana la 10Km/ora este sustinuta de un motor electric ce are 1 cp. E unul ceva mai slab comparativ cu alte modele, dar reuseste sa ofere bune rezultate. Ofera o suprafata de alergare de 98×36 cm si suporta pana la maxim 100 kg. Singurul punct negativ prezent aici ar fi lipsa posibilitatii de a inclina banda pentru un efort mai intens la alergare. Lucrul cu aparatul este unul destul de silentios pentru ca are inclus un sistem de amortizare a zgomotelor ce pot aparea in timpul functionarii, asa ca o poti utiliza si la ore mai tarzii fara a fi probleme in deranjarea vecinilor.

Functia de siguranta este prezenta la acest model si v-am mai spus despre acest sistem in articolele trecute. Actuell T08E se poate plia dupa folosire si are un sistem cu cui ce o pastreaza in aceasta stare fara a provoca accidente. Greutatea de 30 kg si rotile incluse o fac usor de transportat dupa ce ai facut exercitiile fitness.

Banda-alergare-electrica-Actuell-T08E-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *