Aparat de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 este un model complet programabil, economic si cu multe tehnologii pe plan de racire. Zilele toride inca isi faca simtita prezenta, iar pentru un confort sporit la interior se recomanda achizitia unui aparat de aer conditionat performant.

Unitatea interioara beneficiaza de un design modern si are dimensiunile de 852 x 280 x 180 mm. Este finisata pe culoarea alb, displayul este ascuns si isi face aparitia la pornirea aparatului, iar in partea superioara gasim o banda cu insertie de metal.

Aparatul de aer conditionat Electrolux are 9.000 btu capacitate de racire si se preteaza pentru suprafete de pana la 30 mp. Poate fi folosit si pentru o suprafata mai mare, dar in acest fel scade eficienta de racire. Dispune de functie de ventilare, racire, dezumidificare, autorestart si incalzire. Are la baza tehnologia inverter, asigurandu-se in acest fel randament ridicat alaturi de un consum redus de energie si un nivel de zgomot acceptabil la functionare.EXI09HJIW-Optibreeze-X3-Inverter-300x300  Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 este o alegere buna daca cauti un dispozitiv modern si economic si care sa ofere rezultate bune alaturi de un consum redus de energie. Un punct forte este asigurat si de sistemul de filtrare ce are la baza retinerea prafului, agentilor alergici si bacterieni. De asemenea, functia pentru diagnosticare automata ofera in cel mai scurt timp o idee despre defectiunea ce a intervenit pe timpul functionarii.

Este o alegere buna pentru aceste zile de vara avand in vedere si reducerea de 450 lei. Vezi pret actualizat.

Se asigura transport gratuit si garantie 24 luni pentru comenzile de aici.

One thought on “Aparat de aer conditionat Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *