Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE

Samsung AR09KSWSBWKNZE este un model din clasa premium si pune accent in primul rand pe filtrarea suplimentara, consumul redus de energie, racire eficienta si diagnosticare automata in cazul defectiunilor. Controlul se poate realiza in mod modern in cazul de fata, adica cu ajutorul aplicatiei carcteristice si modulului wi-fi integrat.

Samsung-AR09KSWSBWKNZE-300x300

Samsung AR09KSWSBWKNZE – Pret si specificatii complete

Designul este modern si un montaj placut in orice incapare. Unitatea interioara are o greutate de 9 kg si dimensiuni de 826 x 261 x 261 mm. Displayul lcd eset usor de citit si isi face aparitia la deschiderea treptei de ventilare. La exterior vom avea o unitatea exterioara cu dimensiunile de 720 x 548 x 265 mm tratata anti coroziv si impotriva actiunilor razelor solare.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09KSWSBWKNZE ofera functie de ventilare, incalzire, autorestart, dezumidificare, functionare in mod de noapte, tehnologie wi-fi. Are o capacitate de racire de 9.000 btu si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Poate functia in mod turbo pentru o racire rapida a camerei si ofera filtrare suplimentara pentru bacterii, virusi sau pentru agenti alergici ori praf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *