Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12IG5

Osaka Inverter OHW12IG5  este un aer conditionat cu inverter incorporat care poate functiona pana la temperatura extrema de -15 grade. Are unele caracteristici speciale care-l recomanda drept un model economic si rezistent in timp: autocuratare (interiorul aparatului este uscat si curatat dupa fiecare utilizare pentru e evita formarea bacteriilor), senzor de temperatura integrat in telecomanda (putem ajusta temperatura in functie de locul unde este amplasata telecomanda), auto-restart (aparatul memoreaza ultimele setari atribuite si la urmatoarea pornire le va avea in vedere), racire turbo (este asigurat un debit mare de aer rece pentru a raci in cel mai scurt timp incaperea respectiva), consum foarte mic in starea de asteptare, detectarea scurgerilor de agent de racire, doua directii de refulare a aerului.

Osaka Inverter OHW12IG5  are 12.000 btu capacitate de racire, este incadrat in clasa A++ si ofera filtrare pentru alergeni, bacterii, praf si are in componenta un filtru special ce improspateaza aerul in timpul evacuarii in camera. Functiile prezente aici sunt intalnite la majoritatea aparatelor (ventilare, incalzire, autorestart, mod de noapte, functie auto ), dar si unele carcteristice (purificare, dezumidificare, autodiagnoza).

Unitatea interiora are un design placut, finisaj pe alb si dimensiuni de 790 x 275 x 200 mm. Functionarea silentioasa este asigurata de inverterul modern, aparatul avand un nivel de zgomot de 20-30 db.

Aparat-de-aer-conditionat-Osaka-Inverter-OHW12IG5-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *