Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aer conditionat modern si vine echipat cu un inverter ce ii asigura un consum redus de energie. Un alt avantaj oferit de aparatele dotate cu inverter este faptul ca acestea monitorizeaza si adapteaza temperatura interioara pastrand nivelul presetat. Pe langa experienta de peste 90 de ani in domeniu, Mitsubishi ofera aparate economice, usor de utilizat si cu un nivel scazut de zgomot. Capacitatea de racire este de 12.000 btu si se incadreaza cu usurinta in cerintele unei camere de pana in 40 mp. Vezi si cateva sfaturi ce ajuta in alegerea unui aparat de aer conditionat corespunzator.

Pentru zilele mai racoroase se poate folosi cu succes si functia de incalzire care are cam aceeasi capacitate. Alte functii prezente la modelul de fata: ventilare, dezumidificare, autorestart, dezghetare automata.

Mitsubishi-Electric-MSZ-HJ35VA-300x300  Unitatea interioara se remarca prin dimensiunile de 291 x 799 x 232 mm si un design bine pus la punct: margini rotunjite in partea inferioara si drepte in partea superioara, linii drepte si o culoare de finisaj placuta. Displayul LCD afiseaza informatii privind temperatura si functia selectata din telecomanda. Zgomotul emis aici are valori cuprinse in intervalul 22-44 db si depinde in mare masura de treapta de ventilare folosita.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA  nu are montaj inclus, dar aceasta optiune nu costa prea mult si se poate instala complet in cateva ore. Pretul aparatului este unul destul de bun daca luam in calcul puterea de racire si reducerea de 22% din momentul de fata. Vezi pret redus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *