AB Generator – aparat pentru fitness la un pret corect

AB Generator este un aparat pentru exercitii simple sau complicate de fitness ce vine la un pret bun. Sunt disponibile pe net mai multe modele si unele pot avea chiar si un minicomputer atasat pentru a urmari diverse functii vitale sau durata exercitiilor.

AB-generator-Spartan-1515-300x300

Chiar daca esti la inceput in ceea ce priveste exercitiile de miscare te poti descurca cu acest aparat. Pentru exercitii complexe ai la indemana si un caiet cu cele mai recomandate miscari si o brosura cu sfaturi legate de alimentatie. Exercitiile executate pun in miscare abdomenul, fesele, mainile si coapsele si asigura eliminarea surplusului de grasime. Poate fi un aliat si pe timp ploios atunci cand vremea de afara nu iti permite sa iesi din casa. Am citit pe diferite forumuri si am vazut numai aspecte pozitive despre acest produs pentru ca inglobeaza o varietate mare de exercitii ce pot fi efectuate. Achizitia unui produs second-hand nu prea se merita pentru ca pretul initial al produsului nu este asa ridicat.

Aparatul este alcatuit din otel, un material ce ii asigura o rezistenta sporita dar si o greutate redusa pentru a fi depozitat cu usurinta dupa folosire. Are o greutate de 8 kg si sarcina maxima de circa 100 kg.

O oferta buna pentru AB Generator

AB generator Spartan 1515 este un aparat asemanator cu cel de sus cu mentiunea ca se afla in oferta celor de la Emag. Arata cam la fel si are o reducere de 21% fata de pretul initial. Si acesta va modela fesele, abdomenul si va ajuta la eliminarea celulitei.

2 comments on “AB Generator – aparat pentru fitness la un pret corect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *