Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000

Whirlpool AWO/C61000 e modelul potrivit daca cauti o masina de spalat rufe care sa ofere rezultatele dorite, sa se utilizeze destul de usor si sa ofere consum redus de apa si energie electrica. Are capacitatea de incarcare de 6 kg, incarcare frontala si scoate rufele aproape uscate datorita vitezei de centrifugare de 1000 rpm. O poti cumpara la un pret bun in aceasta perioada.

Grila de programe contine pana la 30 posibilitati de spalare si anume: program bumbac, lenjerii, prespalare, clatire intensiva, lana, sintetice, program economic, program rapid, spalare rapida. Fiecare program poate fi ales destul de usor prin intermediul consolei centrale, spatiu unde vom gasi si ceva instructiuni privind temperatura de lucru. Displayul lcd este amplasat in partea dreapta si ne ofera informatii despre ciclul de spalare, temperatura apei si ofera posibilitatea de a activa pornirea intarziata sau activa alte functii ale aparatului.

Masina de spalat rufe automata Whirlpool AWO/C61000 poate fi gasita si la un pret bun aici.

Protectia impotriva inundatiilor si sistemul detectare spuma ar fi principalele caracteristici pe plan de siguranta si functii suplimentare. Sunt dotari bune si ne asigura ca nu se vor intampla evenimente neplacute. De asemenea, pornirea intarziata ne asigura ca haine vor fi spalate la ora stabilita de utilizator.Masina-de-spalat-rufe-6th-Sense-Whirlpool-AWOC61000-300x300

Whirlpool AWO/C61000 este finisata complet pe alb si cred ca isi va gasi destul de usor locul in orice baie. Pentru amplasare e nevoie de un spatiu de minim 85 x 59.5 x 52 cm. Cuva este alcatuita din polipropilena, tamburul din otel inoxidabil, iar hubloul beneficiaza de o deschidere larga pentru incarcare si descarcare rapida. Masina de spalat rufe Whirlpool e recomandata celor ce doresc un aparat ieftin, usor de folosit si fara prea multe functii suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *