Televizor Smart 3D Panasonic TX-48AS640E

Panasonic TX-48AS640E este un Smart TV 3D ce are un pret bun si merita putina atentie chiar daca a fost produs in 2014. Am citit cateva pareri bune pe internet si sunt si eu de acord ca aparatul exceleaza atat la capitolul design cat si la dotarile de care dispune. Are o platforma smart stabila ce se misca bine in orice conditii, imagini in format full hd si un sunet bun la iesire datorita sistemului audio stereo de putere 2×10 w.

Partea video aduce imagini la rezolutia maxima de 1920 x 1080 px afisate pe un ecran tip LED cu o diagonala de 121 cm, asa ca vom avea un consum redus de energie si un design slim pentru acest tip de afisaj. Aspectul imaginii este de 16:9, avem conversie de la 2D la 3D si o vizibilitate buna pana la un unghi de maxim 176 grade.

La exterior aparatul arata bine, este de culoare argintie si are un picior de sustinere elegant si subtire. Marginile sunt finisate bine, nu sunt foarte groase si ofera o concentrare mai mare asupra imaginii. Are dimensiunile fara stand de 1087 x 632 x 57 mm si il face usor de montat si pe un perete pentru un efect vizual placut. Pentru aceasta operatie este necesar un suport tv special. Are o greutate de 15 kg si consuma 63 w putere de la reteaua electrica.

Partea de conectica ne aduce cam toate mufele de care avem nevoie si anume: HDMI, USB, iesire audio digitala, mufa SCART, Slot CI+ si una pentru conectarea la reteaua de internet. Daca nu esti adeptul cablului in acest caz poti folosi tehnologia wi-fi incorporata pentru a avea acces la functiile smart. Per total pare o achizitie buna avand in vedere si reducerea de pret de 10%.

Panasonic-3d-TX-48AS640E-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *