Televizor Smart 3D LED LG 65UF850V

LG 65UF850V se lauda cu o rezolutie 4K, adica una de patru ori mai mare decat cea full hd. Avem astfel un aparat ce ofera detalii profunde si imagini de calitate fie ca este vorba de o emisiunie obisnuita sau urmarirea unui meci de fotbal. Diagonala ecranului ajunge pana la 164 cm si aici sunt oferite imagini la o rezolutie maxima de 3840 x 2160 pixeli. Sistemul audio este unul stereo si dezvolta o putere de 20 w. Datorita calibrarii harman/kardon nu cred ca mai este necesara montarea unui sistem audio mai performant pentru ca se aude foarte bine si clar.
Designul este unul clasic si veti observa ca arata similar cu modelele din gama precedenta. La o asa diagonala va recomand sa il montati pe un perete pentru a ocupa cat mai putin spatiu. In acest sens are un suport vesa special integrat.
Procesorul quad-core lucreaza bine alaturi de sistemul de operare WebOS si asigura o navigare rapida prin functiile televizorului. LG 65UF850V e o alegere buna daca cauti un aparat premium cu conversie 3D. Chiar si fara folosirea aceste functii vei observa diferenta comparativ cu unele modele ce au doar rezolutie full hd.

Televizor-Smart-3D-LED-LG-164-cm-65UF850V-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *